SOLVIS ICT

Solvis

Solvis d.o.o. prijavio je ICT projekt „SOLVIS ICT“ kojim ulaže u unapređenje poslovnih procesa, na natječaj Ministarstva poduzetništva i obrta ”Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa”, financiran u okviru Operativnog programa ”Regionalna konkurentnost 2007.-2013”.

Javni poziv provelo je Ministarstvo poduzetništva i obrta u suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje. Važno je napomenuti da je u prvoj fazi natječaja zaprimljeno  ukupno 490 projektnih prijedloga od kojih je financirano njih 43 i to u ukupnom iznosu od gotovo 24,1 milijuna kuna.

Solvis d.o.o. je ostvario bespovratna sredstva temeljem projekta ”SOLVIS ICT” čija je ukupna vrijednost 1.367.200,03 HRK, a prihvatljivi izdaci su 1.275.175,93 HRK, od čega je 699.518,67 HRK financirano iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje je potpisan 16. siječnja 2015. godine, dok je provedba  projektnih aktivnosti započela već u svibnju 2014. godine, a ukupno trajanje projekta je 12 mjeseci.

Cilj projekta ”SOLVIS ICT” je povezivanje segmentiranih dijelova poslovnih procesa u cjelokupni integrirani sustav kako bi se pomoću ICT rješenja povećala učinkovitost i produktivnost poduzeća. Dobivena bespovratna sredstva će se uložiti u nabavku ICT rješenja i ostale opreme potrebne za implementaciju rješenja, zapošljavanje potrebnih kadrova, edukaciju zaposlenika i osiguranje vidljivosti.

Osim što će uvođenje ICT sustava pozitivno utjecati na poslovanje društva Solvis d.o.o., dodjeljena sredstva će također doprinjeti i razvoju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva Republike Hrvatske što je i u skladu s općim ciljem Poziva.

European_UnionEuropska unija ”Ulaganje u budućnost”

Strukturni-i-investicijski-fondovi-logo-big

SOLVIS ICT_info_ploca_A3_PREVIEW